Najnovije

LANČANI SUDAR NA PANČEVAČKOM PUTU: Hitna pomoć intervenisala, gužva u smeru ka Beogradu (VIDEO)                 MAJAMI BEZ BATLERA - NJUJORK UPISAO TRIJUMF: Niksi izjednačili u polufinalnoj plej-of seriji (VIDEO)                 ROJEVI DRONOVA KAMIKAZA GERAN-2 NAPALI SKLADIŠTE NAFTE: Rusi noćas sa 3 bespilotne letelice Šahed pogodili ciljeve u Kropivnjickom                 NOĆ U BEOGRADU: Saobraćajna nezgoda kod Bogoslovije, lakše povređena žena                 PUTEVI DROGE KAVČANA! Kokain švercovali iz Južne Amerike u evropske luke i Australiju: "Spremna je tona robe na Pacifiku"!

ČUVENI FIZIJATAR OTKRIVA: Bol u kolenima je PROŠLOST! Evo kako da rešite OVE probleme kod kuće!

95% pacijenata starijih od 55 godina imaju probleme i bolove u kolenima i ostalim zglobovima. A glavni razlog za nastanak ovih problema je zapravo KIČMA!

Najčešći simptomi koje pacijenti imaju su utrnutost i bol u leđima i zglobovima, ograničena pokretljivost, otok zglobova, glavobolja a čak se mogu i celi udovi oduzeti. Da, svi ovi simptomi se javljaju kao rezultat različitih oštećenja kičmenog stuba.

Mislite li da su godine krive? Ne možete ništa učiniti? Pogrešno!

Pročitajte članak i saznajte:

  • Koji problemi nastaju zbog oštećenja kičmenog stuba?
  • Kako problemi sa kičmom dovode do bolova u kolenima i zglobovima?
  • Šta možemo da učinimo kako bi rešili i zaustavili te probleme?
  • Kako čuveni doktor pomaže svojim pacijentima da reše ove probleme?


Uspeli smo da dobijemo ekskluzivni intervju sa profesorom, koji je među najboljim lekarima 21. veka prema vodećem međunarodnom medicinskom časopisu MEDVESTI online, iskusnim fizioterapeutom – Markom Stanisavljevim.

Marko Stanisavljev ima više od 50 godina iskustva u ovoj oblasti i hiljade zadovoljnih pacijenata. 

Napisao je 28 knjiga i udžbenika, od kojih se mnogi predaju na univerzitetima u 9 zemalja (uključujući Nemačku i Izrael).

 

Sa njim je razgovarala Katarina Jovičić:

 

Katarina: Dobar dan doktore. Smatra se da je problem sa kičmom i zglobovima obavezni pratilac starenja. Da li je to tačno i da li se ovi problemi mogu rešiti?

Marko Stanisavljev :
„Dobar dan! Naravno da ovo niјe tačno. Zglobovi, hrskavica i ceo skelet se mogu spasiti u bilo kom uzrastu i to niјe čudo, već obična nauka.

Štaviše, ako znate suštinu problema i primenite malo discipline, moguće јe oporaviti se čak i kod kuće i to vrlo brzo, što već rade hiljade moјih paciјenata.“

Katarina: Doći ćemo i do toga. Da li možete da nam kažete koji sve problemi nastaju zbog oštećenja kičmenog stuba i zbog čega se to dešava?

Marko Stanisavljev :

– „Sigurno ste do sada čuli naše stare kako pričaju „sve to ide iz kičme„, to je zapravo istina. Svi problemi koštano-zglobnog sistema nastaju zbog nekog problema u kičmenom stubu. Najčešći problemi koji se javljaju zbog kičme su :

  • artroza i artritis,
  • išiјas,
  • reumatizam,
  • osteoporoza, i tako dalje.

Može se reći da se ovakva stanja razvijaju više kod starijih ljudi. Ali ne radi se ovde o godinama! Većina problema nastaje zbog propadanja hrskavice u međupršljenskom prostoru kičmenog stuba!

Propadanjem hrskavice u međupršljenskom prostoru gubi se amortizacija pritiska, kost naleže na kost čime se oštećuju i dolazi do uklještenja nerava. Kičma gubi pravilan položaj i krivi se, pritisak se prenosi na kukove i kolena, zglobove i tako dalje. Prenošenjem pritiska ti zglobovi se brže oštećuju i troše što dovodi do bolova. 

Ovi problemi će samo napredovati, uprkos bilo kakvoj terapiji lekovima. Da, mogu se „prigušiti“, ali time se ne rešava uzrok problema.

Što više vremena prolazi to se problemi nagomilavaju jer je sve povezano!“

Katarina: Marko, zašto hrskavica u kičmenom stubu propada?

Marko Stanisavljev :

„Generalno, sve hrskavice u telu funcionišu isto. Oko same hrskavice postoji sinovijalna membrana koja je štiti. Kada ona propadne dolazi do trenja između kostiju i sama hrskavica propada. To stvara enormne bolove. Sinovijalna membrana isključivo propada kao posledica smanjenja nivoa sinovijalne tečnosti od koje se i sastoji. Sinovijalna tečnost se vremenom prirodno troši i zato se veruje da je ovo bolest starijih ljudi iako to nije tačno i može se sprečiti!“

Od svih komponenti sinovijalne tečnosti 70% je Hijaluronska kiselina. Povećanjem nivoa Hijaluronske kiseline obnavljamo Sinovijalnu membranu.

Katarina: Da li se i kako može obnoviti nivo sinovijalne tečnosti i da li je to suština rešavanja problema?

Marko Stanisavljev :

„Glavni sastojak sinovijalne tečnosti je Hijaluronska kiselina. Ona je dobro poznata u kozmetici ali manje se zna da je jako bitna i u problemima sa zglobovima. Ako povećamo nivo hijaluronske kiseline vraćamo i sinovijalnu tečnost što dovodi do obnove sinovijalne membrane”

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u svim živim bićima pa tako i u ljudima. Mi je imamo u organizmu i to u svim zglobovima, koži, očima i ona se polako vremenom troši. Nažalost naš organizam nije u stanju da je sam proizvede i teško je usvaja i to samo iz specijalnih izvora

Katarina: Koji su to specijalni izvori i šta vi preporučujete pacijentima?

Marko Stanisavljev :

„Naš organizam može usvojiti Hijaluronsku kiselinu ekstraktovanu na specijalan način samo iz određenih prirodnih jedinjenja . Pored toga potrebani su i određeni vitamini u posebnom odnosu kako to bilo delotvorno.

Ja sam dugo tragao za nekim preparatom koji ima ovu posebnu formulu u sebi i naizad sam ga našao. U pitanju je preparat pod nazivom Immuno Flex +.

Svim svojim pacijentima prepisujem ovaj proizvod jer je to jedini proizvod na tržištu koji je delotvoran i rešava suštinu problema!“

Marija je moj pacijent. Pisala mi je pre 3 meseca žaleći se na strašne bolove u desnom kolenu. Nije mogla da hoda i bila je vezana za krevet. Kako sam pomogao Mariji? Napisao sam joj ovaj odgovor:

“Marija, prestani da slušaš nesposobne doktore koji kažu da je u tvojim godinama to normalno. U najboljem slučaju, oni će vam savetovati operaciju ili skupe injekcije, ali takve savete je i najlekše dati. Nažalost, to neće rešiti problem, opasno je, skupo, a o oporavku i da ne pričamo.

Prvo bih vam preporučio preparat Immuno Flex +. Ovo je prirodni preparat koji će  ukloniti uzroke svih vaših bolova. Za nekoliko meseci bićete osoba koja je i zaboravila na nesnosne bolove koje je imala,  i osećaćete se bolje od mnogih tridesetogodišnja“.

Katarina: Recite nam više o delovanju ImmunoFlex-a!

Marko Stanisavljev :

“Čista nauka je u pitanju. Glavni sastoјak јe kao što sam i rekao hijaluronska kiselina – јedinstvena prirodna komponenta koјa vraća tečnost oko zglobova u normalu i time rešava probleme i štiti zglobove. U prirodi јoš nema ništa efikasniјe za aktiviranje ovakvog procesa. Plus poseban odnos vitamina koјi sadrži u sebi značaјno doprinose obnavljanju imuniteta i jačanje kostiju i zglobova.

Immuno Flex obnavlja nivo sinovijalne tečnosti i samim tim sinovijalna membrana se vraća u normalu. Zapaljenski procesi se umiruju i sprečava se dalje oštećenje, nervi se opuštaju i bol nestaje zauvek!

Već prvog dana Immuno Flex pokreće sisteme regeneraciјe tela. Zatim zaustavlja sindrom bola, brzo ćete to osetiti. Za 2-3 meseca tretman će biti završen, a naјvažniјe je, da se pravovremenim ponavljanjem tretmana spreči ponovna poјava bola, odnosno reši sam uzrok problema.“

 

Jasmina Ivić: „Sa bolovima u kolenima i kukovima sam se suočila već sa 40 godina. Prekomerna težina i konstantno sedenje me skoro nisu poslali na intenzivnu negu. Na vreme sam se opametila i rešila da uzmem stvari u svoje ruke. Čula sam negde za Immuno Flex i počela sam da ga koristim. Potpuno mi je poboljšao stanje u zglobovima. Zahvaljujući sve manjim bolovima i boljem stanju mogla sam opet normalno da se krećem!”

Jovan Nikolić: „Uprkos tome što sam se bavio sportom,  bolovi u zglobovima me nisu zaobišli. Posao je takav da sam u sedećem položaju po ceo dan. Bilo je strašno – jedan dan nakon sastanka mi se smrklo pred očima, bol se širio iz kičme u noge, osećao sam da me svaka kost boli, da mi se ligamenti prepliću! Tada sam prelomio da potražim stručnu pomoć. Dobro što su mi doktori savetovali Immuno Flex! Predugo sam ignorisao znake da treba da se posvetim svom telu. Svakim danom sam sve zahvalniji na Immuno Flex-u, više bolove nemam, i nikad se nisam bolje osećao.”

Katarina: Doktore, recite nam koji je efekat terapije preparatom Immuno Flex?

Marko Stanisavljev :

„Efekat uzimanja Immuno Flex-a sličan je takozvanom “efektu leptira”, kada jedan proces pokreće lančanu reakciju promena. Ako savladate jedan ozbiljan problem, i ostali će nestati. Prvi korak je pokreniti proces izgradnje hranjivih materija za vaše zglobove.

Šta će se dalje dogoditi? Hajde da vidimo.

1. NEMA VIŠE BOLOVA

Ujutro se budite i lako ustajete iz kreveta – nema više prisiljavanja da ustanete, protežete i trljate okovane noge, leđa i vrat. Nemate osećaj težine, niti šetajuću bol.

2. VRAĆA SE POKRETLJIVOST

Zbog bolova koji ste imali, vaše kretanje je bilo ograničeno. Dalje, to je vodilo ka ukočenosti i nemogućnosti da obavljate i neke svakodnevne aktivnosti. Uz pomoć Immuno Flex-a ovaj problem će se prvo smanjiti, a zatim i u potpunosti rešiti !

3. STOPIRAMO KOMPENZACIJSKE POVREDE

Povrede koje se javljaju kao rezultat nepravilnog kretanja na duži vremenski period, ili držanja kako bi se izbegla bol ili nelagodnost se zovu kompenzacijske povrede. Narodski rečeno imamo “ povredu na povredu“, hroničnu bol i smetnje u funkciji zglobova. 

4. POBOLJŠAVAMO PROTOK KISEONIKA U MIŠIĆIMA

Jedna od jako bitnih činjenica kod propadanja kostiju jeste da se u tim delovima uočila mišićna slabost.  Upravo njihova atrofija daje niz drugih problema koji se mogu javiti kao posledica neadekvatnog lečenja. Immuno Flex u sebi sadrži aktivne materije koje pojačavaju protok kiseonika kroz mišiće i hrane ih. To jača mišiće i njihovu funkciju.

5. OČUVANJE PSIHE

Dok je bol prvenstveno fiziološko iskustvo, njegovo trajanje i intenzitet često imaju snažne psihološke posledice. Konstantna bol izvor je stalnog stresa, takodje utiče i na samopozdanje, u najgorim slučajevima može voditi u anksioznost pa čak i depresiju.

Zbog svega toga smatram da je Immuno Flex kompletno rešenje kod problema sa svim zglobovima. 

Za samo 7 nedelja potpuno obnavlja strukturu koštano-zglobnog sistema, koja utiče na opšte stanje čitavog organizma. 

Važno! Preparat morate uzimati redovno, jer ima kumulativni učinak. Aktivne supstance u organizmu moraju dostići potrebnu koncentraciju da bi efekat trajao duže vreme!

Mogu vam pokazati drugo pismo koje sam dobio od Marije Pavlović iz Niša. Napisala mi ga je nakon što je uzela Immuno Flex.“

Marija Pavlović, 52, računovođa iz Niša

ŽIVOT STE MI SPASILI!!!

Žao mi je što ranije nisam čula za Immuno Flex. Hvala vam puno što ste mi ga preporučili! Vredi svaku paru! 

Nisam mogla da verujem veoma brzo su bolovi nestali. Štaviše, ne samo da ih nemam, već su i svi ostali neugodni simptomi prošli. Opet imam volju za životom!

Problemi se više ne pojavljuju, a ja sam nikad srećnija ! Hvala vam puno što ste mi rekli za Immuno Flex. Sada ga preporučujem svima!

Katarina: Ovo je stvarno neverovatno. Pomenuli ste mi da je Immuno Flex trenutno na popustu i da se može ostvariti subvencija. Ko sve može dobiti taj popust?”

Marko Stanisavljev :

„Da, apsolutno svako ima pravo na subvenciju u pitanju je popust od čak 80%. Pokrenuli smo program i uspostavili direktnu distribuciјu Immuno Flex-a . Bez posredne karike u vidu komerciјalne apoteke. Razgovarali smo o nekoliko opciјa i odlučili se na naјefikasniјe. 

Osoba koјa želi da kupi “Immuno Flex +” učestvuјe u onlaјn izvlačenju odmah ispod teksta OVDE, nakon čega ga kontaktiraјu, savetuјu i šalju preparat. Skoro svi sada imaјu internet. Čak iako čovek nema računar, naјčešće ima telefon sa pristupom Internetu. I svako može da učestvuјe u tome.“

Katarina: Hvala Vam na ovom veoma korisnom intevjuu da li imate još nešto da poručite našim čitaocima za kraj?

 

Marko Stanisavljev :

„Da! Želim da skrenem pažnju čitaocima da su bolesti koštano-zglobnog sistema opasne, čak i blagi periodični bol јe razlog da se obrati pažnja na problem. „

PORUČITE ODMAH!

Važno: Immuno Flex + je ispitan i odobren od strane Farmaceutskog fakulteta i upisan u bazu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije

Narudžbenica ⤵

Stara cena 7450din

DANAS! 1490din

Sati
Minuta
Sekundi
Jovan Rešić

danas

Hvala vam. Da niјe bilo vas, ne bih verovao u efikasnost ovog proizvoda! Žena јe strašno patila. Sada opet trčkara po kući kao da ima 18 godina!

Elena Begić

danas

Uzela sam Immuno flex u pokušaјu da se otarasim bolova u zglobovima, iako nisam posebno verovala u efekat. Ali on mi јe lično pomogao, tako da јe Immuno flex postao traјna i nezaobilazna komponenta porodičnog kompleta prve pomoći.

Luka Jovanović

danas

Koristim Immuno flex već mesec dana, efekat јe neverovatan!

 

Petar Lazić

danas

Naručio sam svoјoј mami! Hvala vam! Dobio 80% popusta, rekli su da će isporučiti sutra!

Vladimir

danas

Posle tvoјih reči naručio sam celu terapiju! .

Nada Barišić

juče

Nisam verovala da će ovo da mi pomogne. Stvarno mi je mnogo pomogao !

Vladanka

juče

Hvala doktore puno. Poručila sam celu terapiju i rezultat je neverovatan!

Larisa Milutinović

juče

Imam 42 godine. Pre nekoliko godina sam imao јak grip, nakon čega sam sa komplikaciјama završio u bolnici. Јedna od komplikaciјa јe bio zapaljen proces u zglobovima, posebno u kolenu. Rendgen јe pokazao početne znake artroze kolenskog zgloba. A јa sam tada imao 39 godina. Prilikom hodanja, koleno јe krckalo, škripalo, pri penjanju uz stepenice bilo јe baš bolno. Pokušao sam mnogo stvari: neke su pomogle više, neke manje a neke nimalo. Ali samo Immuno Flex јe zaista pomogao. Uspeo јe da ukloni i krckanje i bol. Preporučuјem svima. Spasio me јe, to јe sigurno.

Igor Simić

pre 2 dana

Imam bolove u leđima veoma dugo. Ništa niјe pomoglo. Ovo koristim 2 meseca i baš mi je pomogao

Milana Dašić

pre 2 dana

Poručila sam

Ana S.

pre 2 dana

Majci su počeli trnuti prsti, prijatelj doktor joj je savetovao Immuno Flex . Najbolja odluka ikada!

Ljubomir

pre 2 dana

Nema nuspojava. U stvari, nema šta da izazove nuspojave – sve je prirodno.

Vladimir D.

pre 2 dana

Pijem ga već 3 meseca odličan je!

Elena P.

pre 2 dana

Kupila sam ga po punoj ceni kada nije bio popust. Ma vredi i više od toga!

Boris Gavrilović

pre 2 dana

Zašto se reklamirate na internetu?

Srđan Nikšić

pre 2 dana

Borise, da li si uopšte pročitao članak? Sve je dostupno na internetu, jer u apotekama ima grabežljivaca i čak žele da zarade na tome! Naručio sam – stiglo mi je poštom, sve sam proverio, pogledao, opipao. A sada ima mnogo toga na internetu – od odeće i obuće do uređaja i nameštaja.

Zoran

pre 2 dana

Iskreno kada sam pročitao ovo mislio sam da je neka prevara u pitanju. Ali reko ajde da probam nije skupo nemam šta da izgubim. Potpuno sam promenio mišljenje kada sam probao. Mnogo mi je pomogao svima preporučujem!

Tatjana P.

pre 2 dana

Zorane i ja sam isto bila sumnjičava na početku ali ovo stvarno radi. Znam doktora lično i  znala sam da on preporučuje samo proverene stvari.

Klara Milutinović

pre 2 dana

Poručila sam celu terapiju. Hvalaaa!!!

Jovana

pre 2 dana

Naručeno, ostvarila sam odličan popust! Obećali su da će isporučiti u roku od 2 dana, radujem se!

Aleksandar Lj.

pre 2 dana

Dugo sam razmišljao da li da poručim, sada mi je drago što jesam, prezadovaljan sam.

Petar M.

pre 3 dana

Svi su jako ljubazni, brzo mi je stigao paket, hvala.

Veljko

pre 3 dana

Šteta što nema u apotekama, naravno. Ali online je još pogodnije naručiti.

Cveta Dušinović

pre 3 dana

Mene vec drugi mesec spašava Immuno Flex. Sve mi odgovara.  Hvala proizvođaćima ovog preparata!

Dragana N.

pre 3 dana

Konzumiram sada samo ovaj proizvod, odličan.

Milutin Bogdanović

pre 3 dana

Nikad se bolje nisam osećao,a mislio sam da ću morati da živim sa bolovima.

Danica

pre 3 dana

Nema više otečenosti u zglobovima!!!

Valentina B.

pre 3 dana

najbolji proizvod koji sam probala

Jelena Sević

pre 3 dana

 gde da porucim ??

Marinko P.

pre 3 dana

porucio bih paket

Nada

pre 3 dana

Uzela sam za mamu, pomaže joj već drugi mesec.

Gordana Vukadinović

pre 2 dana

Probala, odličan.

Sergej

pre 3 dana

Napokon rešio problem!!!

Brankica Krstić

pre 3 dana

kako da poručim

Milena Antić

pre 3 dana

Prezadovoljna ovim proizvodom.

Tamara Antonijević

pre 3 dana

Ni sama nisam verovala, ali proizvod radi, svima preporučujem.

Vaso Reljić

pre 4 dana

Poručio za roditelje, sa različitim bolovima, vidim da su zadovoljni.Hvala!

Snežana P.

pre 4 dana

Proizvod je neverovatan, cena je pristupačna, koliko god da košta kada uzela bih ga opet !

pouzdan izvor aktuelnih informacija iz sveta politike, ekonomije, nauke, kulture i drugih oblasti.

Mapa sajta

Poslednje sa bloga

Promovisani proizvod je dodatak ishrani